Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (3.94 secunde)
Adica mergeti la Cotroceni ca elevii cuminti sau ca sa va impuneti premierul noii majoritati? ... Mergem la Cotroceni ca sa cerem guvernarea pentru USL, respectiv, pentru Victor Ponta, prim-ministru.
UPDATE 21.00 Guvernul condus de Victor Ponta depune juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 22.30, a anuntat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.
"Strategia 2006" si "Strategia 2013" In 2006, strategia pritocita in laboratoarele Palatului Cotroceni si ale serviciilor secrete a avut in vedere formarea unui clone la PNL care sa atraga cat mai multi membri din partidul mama si care ulterior sa formeze "Marea alianta a dreptei" cu PD.
“Criza provocata de rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak si modul cum au functionat Celula Operativa si Grupul de analiza de la Palatul Cotroceni au readus in discutie infiintarea comunitatii de informatii in Romania, ca expresie a interoperabilitatii si coordonarii intre Serviciile speciale romanesti“, a aratat Raicu intr-o declaratie politica rostita de la tribuna Camerei Deputatilor.
Nu trebuie sa fii vreun geniu politic pentru a intui cum va fi primita aceasta initiativa legislativa la Cotroceni si la sediul PD-ului.
Nici o initiativa guvernamentala importanta nu paraseste Palatul Victoria fara acordul Palatului Cotroceni". ... In urma contorizarii tuturor actiunilor desfasurate de presedinte in primele sase luni de cind a ajuns la Cotroceni, PSD a realizat un adevarat portret al sefului statului.
Nici o initiativa guvernamentala importanta nu paraseste Palatul Victoria fara acordul Palatului Cotroceni". ... In urma contorizarii tuturor actiunilor desfasurate de presedinte in primele sase luni de cind a ajuns la Cotroceni, PSD a realizat un adevarat portret al sefului statului.
Concret, in timp ce numele posibililor premieri interimari se vehiculeaza in mediile politice si jurnalistice - in ordinea sprijinului de care se bucura, liberalii Gheorghe Flutur, Mona Musca, Bogdan Olteanu si democratul Vasile Blaga (nedorit, se pare, decat de PD), un alt zvon sustine ca Tariceanu ar dori sa fie tot el premier interimar deoarece spera ca astfel nu va scapa haturile din mana si nici nu va avea parte de vreo neplacuta surpriza, fie de la Cotroceni, fie din propriul sau partid.
Dupa retragerea din cursa pentru Cotroceni, Stolojan s-a retras si din viata publica, iar din decembrie 2004 este consilier pe probleme economice al presedintelui Traian Basescu, ramanand membru al PNL.
Botos a declarat ca, din discutiile purtate cu anchetatorii Sectiei a 2-a de urmarire penala si criminalistica - cea care a verificat reclamatia Aliantei PNL-PD -, a reiesit ca procurorul Viorica Stoica a solicitat consilierului prezidential Renate Weber sa ii inlesneasca audierea presedintelui Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.
Pentru a impaca intr-un fel si capra si varza, dar si pentru a rasuci putin cutitul in orgoliul locatarului de la Cotroceni, liberalii l-au desemnat pe Bogdan Olteanu, ministrul cu relatia cu Parlamentul, drept inlocuitorul lui Adrian Nastase, daca se va reusi schimbarea Regulamentului si, evident, al actualului presedinte al Camerei Deputatilor.
Presedintele Traian Basescu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare sa participe sambata, la Palatul Cotroceni, la o serie de consultari, a anuntat Administratia Prezidentiala.
Primii care au venit la Cotroceni, inca de la primele ore ale diminetii au fost liberalii, condusi de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu.
El a dat asigurari ca insemnele premiului vor sta pe biroul sau de la Cotroceni pe toata perioada mandatului sau.
Artileria de toate calibrele a presei se porneste inca din acea zi de sambata si continua luni, 10 iunie, in dupa-amiaza careia urma sa aiba loc, la Cotroceni, intalnirea dintre presedintele tarii si reprezentantii Clubului Roman de Presa. ... " Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa, azi, la Cotroceni.
Revenind la partidele parlamentare aflate in opozitie, trebuie spus ca PRM, spre deosebire de PSD, a transmis un comunicat de presa prin care a respins, fara drept de apel, invitatia presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni, motivand clar ca in conditiile actuale, in care se afla tara, asemenea „mascarada” nu-si are rostul.
Asa cum a anuntat cu ceva timp in urma, presedintele Traian Basescu i-a invitat marti seara la consultari pe toti liderii partidelor parlamentare la Palatul Cotroceni, pe tema reformarii institutiilor politice, eficientizarii Parlamentului si integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, care se vrea a fi obiectivul principal al actualei guvernari.
Deblocarea politica a dezbaterilor din Senat si Camera Deputatilor a avut loc nu neaparat pe culoarele Parlamentului, ci mai degraba la Palatul Cotroceni, dupa cum sustin surse bine informate.
Traian Basescu a venit la Cotroceni din pozitia de primar general si a castigat doua mandate prezidentiale. Actualul primar general, Sorin Oprescu, ar putea fi bine pozitionat pentru Cotroceni.
Runda de consultari i-ar putea aduce la Palatul Cotroceni pe reprezentantii Societatii Academice din Romania, ai APADOR-CH, Pro Democratia, ai Institutului pentru Politici Publice si ai Centrului de Resurse Juridice, profesori de drept constitutional, drept comparat si drept international.
google-analytics.com